Melyiket válasszam?

Sok fél-információ és rémhír terjed az implantátumokról. Fontos tudnod, mitől jó és biztonságos az anyag, ami évtizedekig a testedben lesz. Ne csak az ár döntse el, mit választasz! Tudod, olcsó húsnak... Egy számomra meggyőző példát választottam, hogy bemutassam, milyen a minőségi implantátum.

 

Melyiket válasszam?

Milyen a jó implantátum?

 • biztonságos
 • minőségi
 • az európai minőségi szabványoknak megfelelően gyártották
 • több évtizedes gyártási és felhasználói tapasztalat igazolja a minőséget

 

Számomra ilyen a Nagor implantátum

Miért?

 

A Nagor az egyetlen brit cég, aki több mint 33 év tapasztalatával van jelen a vezető implantátumgyártók piacán. Magasan képzett alkalmazottaival évente több mint 80.000 implantátumot állít elő Angliai és Skóciai telephelyén. a Nagor termékeit a szigorú ISO, EN minőségirányítási rendszer  követelményei alapján állítja elő és ezáltal minden termék rendelkezik a CE engedéllyel.  Az implantátumok feltöltéséhez kizárólag FDA engedéllyel rendelkező szilikon-t használ a Nagor minden szilikon implantátumához. A Nagor a vevők és partnerek legmagasabb szintű elégedettségét tűzte ki célul, ami nem csupán a legmagasabb szintű előírások betartását, hanem a magas szintű ellátást és garanciaszolgáltatást is jelenti.

 

Milyen típusú mellimplantátumokat forgalmaz a Nagor?

 

A Nagor minden mellimplantátumát csúcsminőségű, szigorúan ellenörzött tartósan implantálható orvosi szilikonból gyártja, mely megfelel mind az ISO 9001 mind az FDA követelményeinek. A Nagor implantátumok minősége kiváló, ezt bizonyítja az életre szóló páciensgarancia is.  Kiemelkedő minőségű terméket csak magas színvonalú, a modern kor követelményeinek megfelelő korszerű gyáregységben lehet előállítani  Érdemes belepillantani a rövid videofilmbe, melyet a hitelesnek elismert BBC forgatott a Nagor skóciai gyáregységében:
http://www.bbc.co.uk/news/health-16447515
Kiváló minőséget gyártani költséges. A kézi gyártású implantátumok előállításai költsége magas. Nem lehetne a Nagor implantátum hosszú távon sikeres és közkedvelt, ha nem  rendelkezne ténylegesen minden, a kiváló minőségű implantátumokra jellemző tulajdonságokkal:

 

 • több mint 3 évtizedes kutatáson és fejlesztésen alapuló tapasztalat,
 • legkorszerűbb szilikon gél – sűrű, tömött, összetartó, úgynevezett kohezív zselé,
 • mátrix rendszerű implantátumok, hatalmas méret-és típus választék,  amely a legalaposabb méret-tervezést, ezáltal a személyreszabott implantátum választást  teszik lehetővé,
 • lehető legnagyobb biztonságú, 5 rétegű héj, 360 fokos záróréteg (az implantátum teljes lefedettsége a szilikon esetleges szivárgását meggátolja),
 • a feltöltő szelep  volt régen az implantátumok gyenge pontja, itt kezdett el szivárogni az implantátum, az innovatív, formatervezett szelep teljes lefedést biztosító zárórétege ezt a problémát is kiküszöbölte,
 • saját fejlesztésű Nagotex™  felszín (szövetbarát, kiválóan illeszkedik),
 • a páciens érdekeit maximálisan szem előtt tartó gyártói garancia,
 • felelősségbiztosítás,
 • a mellnagyobbítás minden spektrumát felöleli a Nagor gyár termékskálája.

 

A jó minőségű implantátum, megfelelő szakértelemmel párosulva a páciens hosszú távú páciens elégedettségét biztosítja.

 

Mi is az a szilikon?

 

A szilikonok olyan polimer vegyületek, melyek szilíciumból, oxigénből és hidrogénből állnak. A szilikon folyékony, gél vagy szilárd halmazállapotú lehet. A szilikonnak számtalan alkalmazási területe létezik, beleértve a kozmetikai felhasználást, és sok orvosi eszközt.
A szilikon teljesen semleges szintetikus anyag, melyet orvosi célokra1940-es évek óta használnak. 1962 óta zselés változatát emlőimplantátumok töltőanyagaként használják, mivel puhasága és hajlékonysága a természetes megjelenést sugallja. A napjainkban elvégzett tanulmányok folyamatosan azt bizonyítják, hogy a szilikon zselével töltött implantátumok nem okoznak sem emlőrákot sem másmilyen rosszindulatú betegséget valamint nem okoznak semmilyen autoimmun vagy kötőszöveti betegséget.

 

Minden implantátum beültetése után fellép egy normális idegentest reakció, de ez nem immunbetegség. A szilikon implantátumok nem befolyásolják hátrányosan a terhességet, sem a szoptatást, sem a szoptatott gyermek egészségét. Az emlőimplantátumos betegek rendszeres ellenőrzést igényelnek és - ha szükséges - az emlők műszeres képalkotó vizsgálata indokolt.

 

És milyen legyen a formája?

 

A mellnagyobbítás előtt kell eldönteni, ki milyet szeretne. A Nagor implantátumok formájuk és fajtáik sokfélesége folytán 226 választási lehetőséget nyújtanak a páciens és sebésze számára – a kerek formától a csepp alakú, anatómiai típusokig.
 

Az implantátumra vonatkozó garancia-NagorEnhance®

 

Páciens Garancia Program

 

A NagorEnhance® program, mely ma a leginnovatívabb és átfogóbb garanciát nyújtja, minden olyan páciensnek térítésmentesen áll a rendelkezésére, akik Nagor mellimplantátumot választottak.

Az új NagorEnhance® páciens garancia 2009. január 1-től érvényes és az alábbi egyedi előnyökkel jár:

 • Automatikus regisztráció az implantátum-beültetést követően
 • Életre szóló termékcsere

 

A Nagor garancia program biztosítja  a legmagasabb minőségi szintet, a legmagasabb biztonsági szintet.

 

Minőségi szint:

 • a Nagor implantátum rendelkezik a CE engedéllyel, mint az orvosi eszközök
 • szigorú és magas szintű ellenőrzési folyamatokon megy keresztül
 • minden egyes implantátumot kézzel gyártanak, melynek több mint 140 teszten kell megfelelni. Egy implantátum gyártása 6 hetet vesz igénybe.
 • a felhasznált szilikon FDA engedéllyel rendelkezik


Biztonsági szint:
 

 • életre szóló garancia program
 • kiemelkedő biztosítási politika

 

1. NagorEnhance ® Páciens Garancia automatikusan minden olyan szilikonnal töltött mellimplantátumra vonatkozik

 

 • Melyet 2009. január 1. után ültettek be
 • Melyet 2009. január 1. előtt regisztráltak
 • Melyet megfelelően minősített és engedéllyel rendelkező sebész az elfogadott sebészeti eljárások és technikák alkalmazásával ültetett be

 

További információért  keresd fel a www.nagor.com honlapot.

  
Kapcsolat   Mellplasztika   Hasznos Linkek   Weboldalkészítés
+36 20 952 1379
office@planmed.hu
PLANMED Kft.
1223 Budapest, Kistétény u. 16.
 
    
 
Igen vagy Nem?
Kérdések és válaszok
És utána?
Fotógaléria
Adatkezelési tájékoztató
Adatkezelési szabályzat
Impresszum
 
PlanMed Kft
Nagor
Planmed Facebook
 
Website Design Online Marketing HW Online
Online Marketing
Honlapkészítés
2014 Copyright ©